Go to section: Music
06 june 2024, 15:15 Music views 720
Constatin Moscovici și The Crazy Orchestra: Un spectacol de neuitat la ediția a 2-a PAN-FLUTE SYMPHO ROCK ©
06 june 2024, 15:15 Music views 720

Constatin Moscovici și The Crazy Orchestra: Un spectacol de neuitat la ediția a 2-a PAN-FLUTE SYMPHO ROCK ©

Teatrul Verde a găzduit cea de-a doua ediție a concertului PAN-FLUTE SYMPHO ROCK - Constantin Moscovici ROCh & The Crazy Orchestra, un eveniment care a adunat mii de spectatori dornici să se bucure de o experiență muzicală unică.

Evenimentul a fost o continuare a proiectului lansat anul trecut de talentatul naist moldovean Constantin Moscovici, combinînd compoziții rock interpretate la nai.

Concertul, a oferit publicului ocazia de a audia hituri mondiale reinterpretate în stilul distinctiv al lui Constantin Moscovici și acompaniate de Crazy Orchestra. Atmosfera a fost electrizantă, iar muzica a reușit să captiveze și să încînte audiența pe parcursul întregii seri.

PAN-FLUTE SYMPHO - Constantin Moscovici ROCh & The Crazy Orchestra a demonstrat încă o dată că muzica nu are granițe și că naiul poate să rezoneze perfect cu ritmurile rock, oferind o experiență muzicală inedită.

Evenimentul a beneficiat de susținerea DAAC-Hermes, iar sponsorii principali au fost Jaguar și Land Rover. Securitatea evenimentului a fost asigurată de Organizația Particulară de Pază „CHESTOR - Security”, garantînd siguranța tuturor participanților.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1552
Populația:
13164 locuitori
Logo

Floreşti este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Florești. Amplasat pe malul stîng al rîului Răut, oraşul Floreşti este situat la 131 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 13164 de locuitori. Prima atestare documentară a localităţii datează de la mijlocul secolului XVI (între 1552-1561), cînd domnitorul Moldovei, Alexandru Lăpuşneanu, întărea slugilor sale Flore, Ilie Pohreb şi Oanţa, un loc pustiu, pentru a întemeia un sat. Satul fondat ia numele de Floreşti, iar în secolul XVII ajunge în proprietatea cronicarului Miron Costin.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.