Go to section: Music
22 february 2024, 11:00 Music views 986
Valeria Pasha, despre răspunsul TRM: ”Atacul este cea mai bună formă de apărare”
22 february 2024, 11:00 Music views 986

Valeria Pasha, despre răspunsul TRM: ”Atacul este cea mai bună formă de apărare”

Artista Valeria Pasha, care în acest an a rata șansa de a reprezenta Republica Moldova la Eurovision, a venit cu o reacție după ce compania Teleradio-Moldova a examinat contestația depusă în urma Selecției Naționale.

Potrivit Valeriei, răspunsul televiziunii a fost unul previzibil, mai mult decît atît inerpreta a menționat că TRM a preferat să atace în loc să dea un răspun clar la contestația sa.

„Uite așa televiziunea națională încurajează artiștii să participe la Selecția Națională Eurovision. Eu înțeleg că atacul este cred că cea mai bună formă de apărare în cazul Moldovei 1. Ce să vă zic, eu am trimis acea contestație pentru a primi un răspuns, o claritate la ceea ce s-a întâmplat. Ce face televiziunea națională? Încearcă să dea în mine, spunând că eu am falsificat 950 de voturi. Apropo, voturi au venit din Aruba, Bahamas, Bangladesh. Piesa Anti-Princess a ajuns virală și acolo, eu mă bucur. Bun, gluma e glumă”, a spus Valeria Pasha.

Totodată, aceasta a specificat că organizatorii au încercat să dea de înțeles că sute de voturi care au fost exprimate pentru ea ar fi fost invalide.

„Chiar dacă facem un calcul, scădem „voturile nevalide” din numărul total, rezultă 4771-950 = 3821, ceea ce depășește voturile participantului care a ocupat locul doi la votul publicului, cu peste 1000”.

Reamintim că Compania „Teleradio Moldova” a răspuns ieri la contestația depusă de interpreta Valeria Pasha, nemulțumită de decizia comitetului organizatoric al preselecției naționale a Concursului Eurovision de a o desemna învingătoare pe interpreta Natalia Barbu, care a acumulat același punctaj.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1915
Populația:
503 locuitori

Romanovca este un sat din cadrul oraşului Cornești, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Ungheni și la 85 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 503 locuitori. Satul Romanovca a fost întemeiat în anul 1915.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.