Mergi spre compartimentul: Muzica
22 februarie 2024, 11:00 Muzica views 985
Valeria Pasha, despre răspunsul TRM: ”Atacul este cea mai bună formă de apărare”
22 februarie 2024, 11:00 Muzica views 985

Valeria Pasha, despre răspunsul TRM: ”Atacul este cea mai bună formă de apărare”

Artista Valeria Pasha, care în acest an a rata șansa de a reprezenta Republica Moldova la Eurovision, a venit cu o reacție după ce compania Teleradio-Moldova a examinat contestația depusă în urma Selecției Naționale.

Potrivit Valeriei, răspunsul televiziunii a fost unul previzibil, mai mult decît atît inerpreta a menționat că TRM a preferat să atace în loc să dea un răspun clar la contestația sa.

„Uite așa televiziunea națională încurajează artiștii să participe la Selecția Națională Eurovision. Eu înțeleg că atacul este cred că cea mai bună formă de apărare în cazul Moldovei 1. Ce să vă zic, eu am trimis acea contestație pentru a primi un răspuns, o claritate la ceea ce s-a întâmplat. Ce face televiziunea națională? Încearcă să dea în mine, spunând că eu am falsificat 950 de voturi. Apropo, voturi au venit din Aruba, Bahamas, Bangladesh. Piesa Anti-Princess a ajuns virală și acolo, eu mă bucur. Bun, gluma e glumă”, a spus Valeria Pasha.

Totodată, aceasta a specificat că organizatorii au încercat să dea de înțeles că sute de voturi care au fost exprimate pentru ea ar fi fost invalide.

„Chiar dacă facem un calcul, scădem „voturile nevalide” din numărul total, rezultă 4771-950 = 3821, ceea ce depășește voturile participantului care a ocupat locul doi la votul publicului, cu peste 1000”.

Reamintim că Compania „Teleradio Moldova” a răspuns ieri la contestația depusă de interpreta Valeria Pasha, nemulțumită de decizia comitetului organizatoric al preselecției naționale a Concursului Eurovision de a o desemna învingătoare pe interpreta Natalia Barbu, care a acumulat același punctaj.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1580
Populația:
509 locuitori

Bogdăneşti este un sat şi comună din raionul Briceni. Din componenţa comunei fac parte trei localităţi: Grimeşti, Bezeda și Bogdăneşti. Satul Bogdăneşti este situat la o distanţă de 35 km de oraşul Briceni, la 27 km de staţia de cale ferată Lipcani şi la 250 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 509 oameni. Satul Bogdăneşti din ţinutul Hotin este atestat documentar între anii 1580-1581.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.