Go to section: Music
28 june 2013, 10:10 Music views 8065
28 june 2013, 10:10 Music views 8065

Dansatorii moldoveni au obţinut distincţii la un turneu internațional


Foto: moldpres.md

Dansatorii moldoveni au obţinut 21 de distincţii la turneul internaţional de la Sudak (Ucraina), au informat astăzi surse din cadrul Federaţiei Dansului Sportiv din Moldova, relatează MOLDPRES.

Ei s-au clasat pe 8 locuri întîi, 9 locuri doi şi de 4 ori au urcat pe treapta a treia a podiumului de premiere.

De remarcat, în special, victoriile duble repurtate de perechea Ion Rusu - Marina Peioglo. Ei a învins la probele Junior-1 Latin şi Junior-2 Standard.

”Concursul a fost rezervat, în temei, dansatorilor care fac primii paşi la competiţiile internaţionale. Ei constituie schimbul de mîine al probei”, astfel a comentat pentru Agenţie evoluţiile dansatorilor preşedintele federaţiei naţionale de profil, Petru Gozun.

Reprezentanţii ei înregistrează cu regularitate succese pe arena internaţională, iar ansamblul ”Codreanca” este multiplă campioană europeană şi mondială.

Keywords:

Dansuri , turneu , Ucraina

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1617
Populația:
2633 locuitori

Recea este un sat şi comună din raionul Străşeni. Recea este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 9 km de orașul Strășeni și la 32 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2633 de oameni. Satul Recea a fost menționat documentar în anul 1617.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.