Go to section: Music
11 september 2022, 16:00 Music views 1390
Interpretul Marcel Roșca revine cu piesa și clipul „Doar Tu”
11 september 2022, 16:00 Music views 1390

Interpretul Marcel Roșca revine cu piesa și clipul „Doar Tu”

După succesul de la „X Factor” și „The Four”, interpretul Marcel Roșca își bucură publicul cu o piesă de dragoste, însoțită și de un clip.

Versurile piesei au fost scrise de Irina Kupko. Linia melodică a fost compusă de însuși artistul Marcel Roșca, împreună cu prietenul și colegul lui, Vladislav, care a realizat și aranjamentul muzical.

Videoclipul piesei „Doar Tu” este bazat pe o poveste de dragoste, protagoniștii fiind doi tineri care s-au despărțit. Chiar dacă cei doi au început o nouă viață, continuă să fie încarcerați în trecut și să-și amintească de momentele petrecute împreună.

Producția video a fost realizată de Kayfoz Production. Filmările au durat mai multe zile și au avut loc în Chișinău și în afara capitalei.

„Am filmat și ziua, și noaptea. Unele cadre – atunci când afară și în încăpere erau temperaturi negative. Am depus mult suflet și sper că noua producție va ajunge la inimile tuturor. Între timp, lucrez deja la o nouă piesă”, povestește interpretul.

Source: noi.md

Keywords:

interpret , muzica

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1456
Populația:
9334 locuitori

Chiţcani este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile: Mereneşti, Chiţcani și Zahorna. Localitatea se află la distanța de 36 km de orașul Căușeni și la 77 km de Chișinău. Populaţia satului Chiţcani alcătuia 9334 de locuitori în anul 1989. Satul Chiţcani a fost menționat documentar în anul 1456.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.