Mergi spre compartimentul: Muzica
09 noiembrie 2022, 16:00 Muzica views 1443
Interpretul Marcel Roșca revine cu piesa și clipul „Doar Tu”
09 noiembrie 2022, 16:00 Muzica views 1443

Interpretul Marcel Roșca revine cu piesa și clipul „Doar Tu”

După succesul de la „X Factor” și „The Four”, interpretul Marcel Roșca își bucură publicul cu o piesă de dragoste, însoțită și de un clip.

Versurile piesei au fost scrise de Irina Kupko. Linia melodică a fost compusă de însuși artistul Marcel Roșca, împreună cu prietenul și colegul lui, Vladislav, care a realizat și aranjamentul muzical.

Videoclipul piesei „Doar Tu” este bazat pe o poveste de dragoste, protagoniștii fiind doi tineri care s-au despărțit. Chiar dacă cei doi au început o nouă viață, continuă să fie încarcerați în trecut și să-și amintească de momentele petrecute împreună.

Producția video a fost realizată de Kayfoz Production. Filmările au durat mai multe zile și au avut loc în Chișinău și în afara capitalei.

„Am filmat și ziua, și noaptea. Unele cadre – atunci când afară și în încăpere erau temperaturi negative. Am depus mult suflet și sper că noua producție va ajunge la inimile tuturor. Între timp, lucrez deja la o nouă piesă”, povestește interpretul.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

interpret , muzica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1850
Populația:
28360 locuitori

Soroca este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Soroca. Amplasat  în nord-estul republicii, pe malul drept al Nistrului, oraşul Soroca este situat la 160 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 28362 locuitori. Prima atestare documentară a Sorocii datează din 1499, data încheierii tratatului de pace moldo-polon, la care a fost prezent şi “Coste Posadnic, pîrcălab de Soroca”.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.