10 septembrie 2024, 16:15 Personalități views 547
Carla's Dreams: „Mă simt ca un erou ascuns pe scenă”
10 septembrie 2024, 16:15 Personalități views 547

Carla's Dreams: „Mă simt ca un erou ascuns pe scenă”

Solistul trupei Carla's Dreams, care a cîntat la un concert alături de Pavel Sidorenko, și-a împărtășit emoțiile, vorbind cum se simte pe scenă, atunci cînd fanii îl urmăresc cu admirație. Artistul a recunoscut că încă se simte ca un erou ascuns.

„Sînt bucuros că muzica mea provoacă emoții spectatorilor. Este o temă foarte profundă - un erou ascuns pe care încă nu-l cunosc”, a împărtășit el.

De asemenea, el a comparat munca sa cu viața de zi cu zi a altor oameni: „Aceasta este diferența față de o persoană care merge la un loc de muncă obișnuit. Noi întîlnim peste tot oameni care sînt tații, mamele, copiii sau prietenii cuiva, dar ei își îndeplinesc rolul pe care trebuie să îl îndeplinească. Așa că pentru nimeni nu contează dacă artistul este mama sau tatăl, fiul sau fiica cuiva. Nu mă aștept la nicio reacție în legătură cu asta. Publicul ar trebui să primească ceea ce i-a fost promis”.

Artistul a subliniat, de asemenea, importanța unei abordări personale față de creație: „Trecerea artistului prin viață ar trebui să fie personală. Nu e vorba doar de corzi și note. Oricine poate ține un stilou în mînă, dar nu oricine poate scrie cuvinte”.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Carla's Dreams , muzica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1850
Populația:
1789 locuitori

Plop-Ştiubei este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Plop-Ştiubei este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Căușeni și la 84 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1789 de oameni. Satul Plop-Ştiubei a fost menționat documentar în anul 1850.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.