Go to section: Music
15 august 2022, 12:00 Contests, festivals, musical projects views 2883
Formația LUME a participat la emisiunea lui Andrei Malahov. Cum a fost
15 august 2022, 12:00 Contests, festivals, musical projects views 2883

Formația LUME a participat la emisiunea lui Andrei Malahov. Cum a fost

Pe internet a apărut un videoclip cu participarea celebrilor cîntăreți moldoveni Irina Tarasiuk-Kovalski și Serghei Kovalski din formația LUME la celebra emisiune TV rusă „Salut, Andrei!” de Andrei Malahov.

În emisiunea, care a fost programat să coincidă cu ziua de naștere a lui Robert Rojdestvenski, a fost interpretată melodia Annei Herman „Ecoul dragostei!” pe care Andrei Malahov l-a numit cîntecul-imn al tuturor îndrăgostiților.

Participanții la program au remarcat interpretarea foarte frumoasă și elegantă a melodiei de către cîntăreții moldoveni, iar artiștii înșiși au recunoscut că au inclus această melodie în repertoriul lor, pentru că le personifică familia, valorile familiei și are o semnificație profundă. Irina Tarasiuk-Kovalski și Serghei Kovalski i-au oferit lui Andrei Malahov cadouri originale din Moldova.

"Creativitatea nu are limite! Artiștii trebuie să aducă dragoste, bucurie, emoții bune, să unească toate inimile, indiferent de culoarea pielii, naționalitate, religie, limbă! Iubim oamenii! Ne facem meseria și credem că afacerea noastră servește doar în numele creație, nu distrugere!Fie ca toată lumea să aibă pace și în primul rînd pace în suflet!Am fost invitați în numele Moldovei să cîntăm piesa Annei German „Ecol dragostei”, pentru a participa la programul, care a fost dedicat zilei de naștere a lui Robert Rojdestvenski! Pentru că acesta este un moment important pentru noi, pentru că acest cîntec aduce doar dragoste și bunătate!" – a scris mai devreme Irina Tarasiuk-Kovalski pe pagina sa de pe rețeaua de socializare. Ea a postat acolo fotografii cu Andrei Malahov și cîntăreți și artiști celebri – eroii programului său.

 

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1847
Populația:
2877 locuitori

Mărăndeni este un sat şi comună din raionul Făleşti. Mărăndeni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 17 km de orașul Fălești și la 130 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2877 de oameni. Satul Mărăndeni a fost menționat documentar în anul 1847.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.