Go to section: Music
14 may 2021, 16:00 Music views 3087
Natalia Gordienko a avut primele repetiții pe scena de la Rotterdam
14 may 2021, 16:00 Music views 3087

Natalia Gordienko a avut primele repetiții pe scena de la Rotterdam

Reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision 2021, Natalia Gordienko, a participat împreună cu echipa sa la primele repetiții pentru semifinala a II-a, care va avea loc pe 20 mai, la Rotterdam, Olanda, informează MOLDPRES.

Artista a sosit în Olanda împreună cu producătorul său, Filip Kirkorov. Ea va fi îmbrăcată într-o rochie strălucitoare, iar show-ul organizat pentru piesa „Sugar" va fi însoțit de multe lumini, precum și de o platformă care se rotește. Interpreta va evolua a șaptea în a doua semifinală, pe 20 mai. Prima semifinală va avea loc pe 18 mai, iar finala – pe 22 mai.

Solicitat de MOLDPRES, șeful delegației moldovenești la Eurovision-2021, Vitalie Cojocaru, a menționat că următoarele repetiții, deja generale, artista le va avea pe 19 și 20 mai.

Potrivit sursei citate, în legătură cu respectarea măsurilor și normelor de protecție contra COVID-19, delegațiile participanților la Eurovision-2021 au fost reduse de două ori. "Doar 500 de ziariști sînt acreditați la eveniment. E cam pustiu aici. Autoritățile au permis ca la show să participe circa 3500 de spectatori, ceea ce constituie aproximativ 40 la sută din capacitatea sălii. Toți delegații trebuie să efectueze un test o dată în 48 de ore", a mai spus Vitalie Cojocaru.

Cea de-a 65-a ediţie a Eurovision Song Contest se va desfășura la Rotterdam, Olanda, în perioada 18-22 mai. Pe scenă vor urca reprezentanți din 39 de țări. Pentru a participa la eveniment, spectatorii vor trebui să facă dovada unui rezultat negativ la testul pentru depistarea noului Coronavirus. Cele trei spectacole vor fi transmise de postul public Moldova1, la ora 22.00.

Source: www.moldpres.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1749
Populația:
1211 locuitori

Țîbuleuca este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Dubăsari și la 74 km de Chișinău. Populaţia satului Țîbuleuca alcătuia 1211 de oameni în anul 2011. Satul Țîbuleuca a fost menționat documentar în anul 1749.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.