Mergi spre compartimentul: Muzica
14 mai 2021, 16:00 Muzica views 3056
Natalia Gordienko a avut primele repetiții pe scena de la Rotterdam
14 mai 2021, 16:00 Muzica views 3056

Natalia Gordienko a avut primele repetiții pe scena de la Rotterdam

Reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision 2021, Natalia Gordienko, a participat împreună cu echipa sa la primele repetiții pentru semifinala a II-a, care va avea loc pe 20 mai, la Rotterdam, Olanda, informează MOLDPRES.

Artista a sosit în Olanda împreună cu producătorul său, Filip Kirkorov. Ea va fi îmbrăcată într-o rochie strălucitoare, iar show-ul organizat pentru piesa „Sugar" va fi însoțit de multe lumini, precum și de o platformă care se rotește. Interpreta va evolua a șaptea în a doua semifinală, pe 20 mai. Prima semifinală va avea loc pe 18 mai, iar finala – pe 22 mai.

Solicitat de MOLDPRES, șeful delegației moldovenești la Eurovision-2021, Vitalie Cojocaru, a menționat că următoarele repetiții, deja generale, artista le va avea pe 19 și 20 mai.

Potrivit sursei citate, în legătură cu respectarea măsurilor și normelor de protecție contra COVID-19, delegațiile participanților la Eurovision-2021 au fost reduse de două ori. "Doar 500 de ziariști sînt acreditați la eveniment. E cam pustiu aici. Autoritățile au permis ca la show să participe circa 3500 de spectatori, ceea ce constituie aproximativ 40 la sută din capacitatea sălii. Toți delegații trebuie să efectueze un test o dată în 48 de ore", a mai spus Vitalie Cojocaru.

Cea de-a 65-a ediţie a Eurovision Song Contest se va desfășura la Rotterdam, Olanda, în perioada 18-22 mai. Pe scenă vor urca reprezentanți din 39 de țări. Pentru a participa la eveniment, spectatorii vor trebui să facă dovada unui rezultat negativ la testul pentru depistarea noului Coronavirus. Cele trei spectacole vor fi transmise de postul public Moldova1, la ora 22.00.

Sursa: www.moldpres.md

Cuvinte cheie:

Eurovision , Natalia Gordienco

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1484
Populația:
910 locuitori

Gangura este un sat şi comună din raionul Ialoveni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Misovca, Homuteanovca, Gangura și Alexandrovca. Localitatea se află la distanța de 45 km de orașul Ialoveni și la 49 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 910 oameni. Satul Gangura a fost menționat documentar în anul 1484.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.