Go to section: Music
22 august 2012, 13:11 Music views 13435
22 august 2012, 13:11 Music views 13435

Au fost scrise versuri la melodia "Dulcea şi tandra mea fiară" de Eugen Doga

Renumita melodie "Dulcea şi tandra mea fiară", scrisă de Eugen Doga, are acum şi text însoţitor. Noua compoziţie intitulată "Vals" este interpretată de cîntăreaţa din Moldova, Cătălina Cărăuş. Interpreta a declarat pentru perfecte.md că ideea de a realiza această colaborare a fost a mamei sale, care era îndrăgostită demult de melodie.

Cîntăreaţa a menţionat că asupra piesei s-a lucrat încă de anul trecut, aranjamentul fiind executat de Sandu Gorgos, iar cuvintele scrise de Viorica Demici.

Anunţul privind apariţia piesei "Vals" a fost postat pe YouTube. În doar cîteva zile, cîntecul a primit o mulţime de aprecieri pozitive. Prezentarea versiunii complete va avea loc în viitorul cel mai apropiat. Potrivit Cătălinei, dacă se vor găsi sponsori, va fi filmat şi un videoclip la această piesă.

Anterior au mai fost făcute tentative de a compune versuri pentru compoziția semnată de Eugen Doga. Drept exemplu poate servi piesa interpretată de cîntăreața Zara  din Rusia.

 

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1420
Populația:
1313 locuitori

Orașul Bucovăţ este o localitate din raionul Străşeni. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Strășeni și la 35 km de Chișinău. La recensământul din anul 2004, populaţia orașului constituia 1313 locuitori. A fost menționat documentar în anul 1420.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.