Go to section: Music
06 august 2012, 15:36 Music views 6179
06 august 2012, 15:36 Music views 6179

Piesa lui Dan Bălan "Ne liubea" a devenit liderul de vizualizări pe platforme mobile în Rusia

Videoclipul neoficial pentru melodia "Ne liubea" ("Neiubind") a interpretului din Moldova, Dan Bălan, a devenit unul dintre cele mai vizionate pe platformele mobile din Rusia. Despre aceasta a anunţat însuşi cîntăreţul pe pagina sa oficială. În ciuda faptului că nu există un videoclip oficial pentru această piesă, pînă în prezent, versiunea neoficială a fost vizionată de sute de mii de oameni şi această cifră este în creştere în fiecare zi, deşi clipul a fost lansat pe ELLO de pe Youtube doar acum o săptămînă.

Dan a menţionat că ideea piesei "Ne liubea" a venit la el din întîmplare. "Muzicienii care compun piese proprii ar confirma cuvintele mele că creativitatea reprezintă un proces absolut de necontrolat. Aşa este şi cu piesa "Ne liubea". Dar eu sînt foarte mulţumit de faptul că piesa mea se bucură de succes, pentru că am depus atîtea eforturi în ea. Melodia a fost compusă după un alt turneu. Mi-am dat seama brusc că vreau să creez o nouă piesă nouă de dans şi s-o dăruiesc tuturor fanilor mei. Prin urmare, piesa "Ne liubea" este un cadou al meu fanilor mei în ajunul verii, fiind, probabil, o excepţie de la regulă, pentru că prefer să scriu şi să interpretez piese de dans în limba engleză", a comentat Dan pe pagina sa de pe o reţea de socializare.

În prezent, Dan îşi promovează activ melodiile pe piaţa muzicală din Rusia.

Reamintim că interpretul a fost recent nominalizat la categoria "Cel mai bun artist" pentru prestigiosul premiu rus "MUZ-TV 2012". Dan a concurat cu interpreţi de renume din Rusia, precum Filip Kirkorov, Dima Bilan, Grigorii Leps şi Serghei Lazarev.

 

Sursa: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1905
Populația:
367 locuitori

Troiţa este un sat din cadrul comunei Vozneseni, raionul Leova. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Leova și la 73 de km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 367 de oameni. Satul Troița a fost menționat documentar în anul 1905.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.