Go to section: Music
28 august 2018, 12:15 Music views 11150
Cleopatra Stratan, de nerecunoscut în noul său videoclip (Foto, Video)
28 august 2018, 12:15 Music views 11150

Cleopatra Stratan, de nerecunoscut în noul său videoclip (Foto, Video)

Adolescenta Cleopatra Stratan filmează un nou videoclip în care a ales să poarte ținute sexy.

Cleopatra Stratan își dorește o carieră de succes, iar pentru acest lucru muncește de zor. După ce a dat lovitura cu piesa și videoclipul „Te las cu inima", aceasta a anunțat pe rețelele de socializare că va mai scoate o piesă în curînd. Tînăra deja a început filmările pentru noul videoclip și este nerăbdătoare să îl lanseze.

Adolescenta a dezvăluit mai multe secrete din culisele filmărilor. Aceasta a publicat mai multe poze și înregistrări video în care le arată fanilor ținutele pe care le-a ales pentru producția video. De această dată Cleopatra nu va mai avea rolul unei fetițe cuminți. Pentru videoclipul piesei "Adio" adolescenta a ales mai multe ținute provocatoare.

Una dintre ținutele alese pentru acest clip a fost o rochie îndrăzneață, scurtă și cu un umăr dezgolit și o pereche de încălțăminte cu toc. Cleopatra Stratan a revenit în atenția publicului cu piesa „Te las cu inima", care a avut un succes fulminant. Melodia a reușit să adune peste 24 de milioane de vizualizări.

Source: sputnik.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1540
Populația:
1439 locuitori

Obileni este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Obileni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 45 km de orașul Hîncești și la 77 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1439 de oameni. Satul Obileni a fost menționat documentar în anul 1540 cu denumirea Odaia Delarului.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.