Go to section: Music
17 may 2012, 19:00 Music views 5606
17 may 2012, 19:00 Music views 5606

Natalia Barbu îşi etalează frumusețea în noul videoclip

Interpreta Natalia Barbu a lansat un nou videoclip al piesei "Daddy'O". Artista apare într-o ipostază în care nu au mai văzut-o nimeni. În imaginile video, Natalia a avut grijă să-şi expună posteriorul şi să apară îmbrăcată în costum de baie în timp ce se odihneşte pe o plajă exotică. Din videoclip nu lipsesc nici scene de dans şi imagini de la piscină, dar şi pe iahturi de lux.

Pentru noul său videoclip vedeta a folosit imagini din vacanţa pe care a petrecut-o, recent, în Cancun alături de soţul său.

Cu toate că videoclipul este lansat pe YouTube, interpreta a confirmat că postarea a fost făcută din greşeală. „Administratorul site-ului meu a postat din greşeală varianta nefinisată a noului meu single Daddy'O. În cîteva zile voi lansa varianta finală”, a scris interpreta pe pagina s-a oficială.

NOI.md aminteşte că, în luna iunie 2011, Natalia Barbu s-a căsătorit cu milionarul român Nicolae Sota, după o relaţie de un an. Ceremonia a fost organizată în aer liber pe o plajă din Constanţa.

 

Sursa: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1489
Populația:
889 locuitori

Toceni este un sat şi comună din raionul Cantemir. Din componenţa comunei fac parte localităţile Vîlcele și Toceni. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Cantemir și la 112 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 889 de oameni. Satul Toceni a fost menționat documentar în anul 1489.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.