Go to section: Music
20 july 2017, 14:30 Music views 5890
Muzica clasică a reunit ambele maluri ale Nistrului (FOTO)
20 july 2017, 14:30 Music views 5890

Muzica clasică a reunit ambele maluri ale Nistrului (FOTO)

Muzica clasică a răsunat pe Nistru pentru cele două maluri.

Pentru tinerii La La Play ziua de 18 iulie a fost una memorabilă, aceștia au ajuns la Molovata, unde au organizat un flashmob surpriză chiar în mijlocul Nistrului între ambele maluri ale Nistrului. De asemenea, aceștia au venit și cu un recital de muzică clasică cu prilejul lansării casei de cultură renovate.

Atmosfera a fost una extraordinară, începînd de la momentul flashmobului și pînă la sfîrșitul întregului concert. Pe scenă au evoluat tineri muzicieni de pe ambele maluri ale Nistrului promovînd prin artă încrederea și înțelegerea reciprocă.

Proiectul "La La Play" înseamnă prima expediție de muzică clasică realizată în Moldova. 15 tineri, dintre care 9 muzicieni și 5 jurnaliști vor traversa 1600 km pentru a reflecta prin muzică clasică 8 subiecte sociale.

Source: diez.md

Keywords:

Nistru , muzica

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1559
Populația:
190 locuitori

Bisericani este un sat din cadrul comunei Cuhneşti, raionul Glodeni. Localitatea se află pe malul stîng al Prutului, la 25 km de oraşul Glodeni şi la 160 km de Chișinău. Satul Bisericani a fost menționat documentar în anul 1559. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 190 de oameni.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.