Go to section: Music
29 january 2012, 11:10 Music views 4587
29 january 2012, 11:10 Music views 4587

„Alternosfera” revine cu noi surprize muzicale

Formaţia rock din R. Moldova, „Alternosfera”, lansează cel de-al treilea album. Noul material discografic se numeşte ”Virgula” şi face parte dintr-un triptic conceptual al formaţiei, numit „Epidozia”. Acesta va fi format din 3 CD-uri: „Virgula”, „3” şi „14”. Celelalte două părţi vor fi lansate pe parcursul anului curent. In susţinerea albumului, pe 1 februarie va fi lansat videoclipul piesei „Aruncă-mi”. Un alt videoclip se află în pregătire şi urmează a fi o surpriză pentru ascultătorii fideli. De asemenea, în cel mai scurt timp, fanii formaţiei se vor bucura de înregistrările live ale şapte piese din album, primele două deja fiind disponibile pe canalul oficial al formaţiei.

În perioada 3 februarie3 martie 2012, băieţii intenţionează să efectueze un turneu de promovare a noului album. Ei menţionează că vor susţine cîteva concerte atît în ţară, cît şi peste hotarele ei. Printre acestea se numără Republica Moldova şi România.

Prima evoluare a trupei ”Alternosfera” s-a desfăşurat pe 23 noiembrie 1999 la Chișinău. În 2001, colectivul muzical a făcut prima înregistrare demo la Chișinău, după ce au urmat mai multe înregistrări demo în 2002 la Bucureşti (România). Cu timpul s-a schimbat componenţa trupei, precum şi stilul ei muzical. ”Alternosfera” a ajuns la maturitate şi a elaborat propria sa abordare la rock alternativ.

Sursa: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1872
Populația:
52 locuitori

Bogdanovca este un sat din cadrul comunei Iserlia, raionul Basarabeasca. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Basarabeasca și la 68 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 52 de oameni. Satul Bogdanovca a fost menționat documentar în anul 1872.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.