Go to section: Music
09 july 2016, 11:15 Music views 5525
Moscovici: Istoria acestui clip este istoria neamului nostru (Video)
09 july 2016, 11:15 Music views 5525

Moscovici: Istoria acestui clip este istoria neamului nostru (Video)

La cea de-a 25 aniversare de la proclamarea independenței, Republica Moldova a primit un frumos cadou din partea maestrului Constantin Moscovici.

Acesta a filmat un videoclip unde imaginile reprezintă cele mai frumoase locuri din țară.

„Istoria acestui clip, de fapt, este istoria neamului nostru. Sînt niște locuri pitorești unde ne-am născut, ne-am petrecut copilăria; locuri ce ne leagă de părinți, care pentru unii sînt sfinte. Cred că este o imagine a țării noastre, de unde am pornit și unde am ajuns în 25 de ani. Un videoclip romantic și foarte sentimental", a declarat Constantin Moscovici.

Imaginile rulează pe melodia „Păstorul singuratic", iar în realizarea acestuia au fost implicate două studiouri din Chișinău, o orchestră mixtă și multă muncă. Produsul video a cutreierat Rusia, Germania și America ca într-un final să ajungă la inimile moldovenilor de pretutindeni.

În prezent, naistul este într-un miniturneu internațional, care a început pe 4 septembrie acasă, la Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici". Pe 5 septembrie Constantin Moscovici a concertat la Teatrul de Operă și Balet din Odessa, pe 19 septembrie se va regăsit la Baku, apoi urmează Germania, iar după 28 septembrie – Miami.

Source: www.noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
391 locuitori

Mîndra este un sat din cadrul comunei Ratuş, raionul Teleneşti. Localitatea se află la distanța de 13 km de oraşul Teleneşti şi la 78 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 391 de oameni. Satul Mîndra a fost înființat la începutul secolului XX.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.