Go to section: Music
07 april 2016, 12:20 Music views 30282
Irina Rimes pregătește un nou hit (Foto)
07 april 2016, 12:20 Music views 30282

Irina Rimes pregătește un nou hit (Foto)

După ce și-a lansat piesa „Visele", interpreta din Moldova Irina Rimes a reușit să ajungă în cele mai populare topuri muzicale, melodia ei răsunînd peste tot.

Interpreta le promite admiratorilor săi o nouă lansare, care va avea loc în scurt timp, relatează NOI.md.

Irina Rimes este finalistă a proiectului „Fabrica de staruri" de la noi din țară. Pînă la lansarea melodiei „Visele", ea era puțin cunoscută, însă piesa aceasta i-a adus o mare popularitate. Într-o transmisiune live pe pagina sa de Facebook, Irina anunță că foarte curînd va lansa o nouă piesă.

„Noua mea piesă va fi lansată foarte curînd. Se va numi «Work it» și va fi o colaborare cu cineva foarte cunoscut din România. E o piesă de online, dar e una drăguță, pe care am scris-o ceva timp în urmă și pe care demult mi-am dorit să o lansez", a menționat interpreta.

Irina Rimes are 24 de ani și este originară din raionul Florești, în prezent fiind stabilită peste hotarele țării. Acum două săptămîni, ea a lansat piesa „Visele", însoțită de un videoclip în regia lui Roman Burlaca, iar pînă astăzi videoclipul a reușit deja să adune peste un milion de vizualizări.

Sursa: noi.md

Keywords:

muzica , hit , interpret

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1932
Populația:
2236 locuitori

Pelivan este un sat şi comună din raionul Orhei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Pelivan și Cişmea. Localitatea se află la distanța de 6 km de orașul Orhei și la 52 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2236 de oameni. Satul Pelivan a fost întemeiat în anul 1932.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.