Go to section: Music
29 november 2011, 13:53 Music views 8821
29 november 2011, 13:53 Music views 8821

Dan Bălan a obținut trofeul ”Zolotoi Grammofon” de la Russkoe Radio


Foto: woman.ru 

Interpretul moldovean Dan Bălan a cîştigat în acest weekend trofeul ” Zolotoi Grammofon” pentru succesul single-ului cîntat în duet cu Vera Brejneva – ”Lepestkami slez”. Premiul a fost acordat după ce 23 de săptămîni la rînd piesa s-a aflat în topurile unui post de radio rusesc.

Piesa a fost lansată acum un an, înregistrînd pînă în prezent 15 milioane de vizualizări. În prezent interpretul urcă simţitor in topurile din Rusia cu ultima sa realizare, tot în rusă, – piesa ”Lish do utra”. Timp de o lună, aceasta a adunat peste un milion şi jumătate de vizualizări.

 

Sursa: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1527
Populația:
2002 locuitori

Pohoarna este un sat şi comună din raionul Șoldăneşti. Pohoarna este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la o distanță de 29 km de orașul Șoldănești și la 95 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2002 oameni. Prima mențiune documentară a satului Pohrebea datează din anul 1527.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.