Go to section: Music
21 august 2015, 17:02 Music views 7943
Au fost lansate înscrierile pentru noua ediție a festivalului „Două inimi gemene”
21 august 2015, 17:02 Music views 7943

Au fost lansate înscrierile pentru noua ediție a festivalului „Două inimi gemene”

În anul curent, va avea loc cea de-a XIII-a ediție a Festivalului-concurs internațional de muzică ușoară, în memoriam Doina și Ion Aldea-Teodorovici, „Două inimi gemene".

Înscrierea de participare în cadrul festivalului a început deja. Președintele Asociației Obștești „Două inimi gemene" a afirmat că s-a dat startul înscrierii.

„Indiferent din ce colț al lumii vin, sunt așteptați toți doritorii de a participa la concurs, înscrierea pentru care deja a început. Regulile au rămas aceleași, obligatoriu trebuie interpretat un cîntec al compozitorilor Aldea-Teodorovici, în limba română. Sunt foarte fericită căă înterpreții din străinătate au ocazia de a face cunoștință cu limba și muzica noastră", afirmă Eugenia Marin, scrie ea.md.

Și fiul interpreților, Cristofor, a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care îi îndeamnă pe toți admiratorii părinților săi să participe și să le fie alături:

„Vă îndemn să susțineți pagina festivalului-concurs internațional, în memoriam Doina și Ion Aldea-Teodorovici, «Două inimi gemene». Singurul festival unde e obligatoriu ca orice participant din lume să cînte în limba română o piese. Anul acesta derulăm ediția a XIII-a și așteptăm atît concurenți de la 10 la 18/18 la 40 de ani, cît și public cît mai numeros. Mulțumim pentru suport!, a scris Cristofor.

Source: www.noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1911
Populația:
29 locuitori

Dobruşa este un sat din cadrul comunei Negureni, raionul Teleneşti. Localitatea se află la distanța de 38 km de oraşul Teleneşti şi la 82 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 29 de oameni. Satul Dobrușa a fost menționat documentar în anul 1911.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.