Go to section: Music
11 february 2011, 16:33 Music views 9161
11 february 2011, 16:33 Music views 9161

Duetul Nelly Ciobanu şi Ina Cernei la festivalul „Bastonului alb. Fără Frontiere”

Republica Moldova a participat la festivalul internaţional anual „Bastonului alb. Fără frontiere”. În incinta Casei Internaţionale de Muzica de la Moscova a avut loc a II-a ediţie a Festivalului Internaţional „Bastonului alb. Fără Frontiere”, organizat de către Fondul de Ajutorare a copiilor orbi şi cu deficienţe de vedere. Festivalul a avut lşor în cadrul Zilei Internaţionale a Bastonului alb - simbol al persoanelor nevăzătoare. Republica Moldova participă al doilea an consecutiv la acest festival. Ţara noastră a fost reprezentată de duetul Nelly Ciobanu - Artistă a Poporului din Republica Moldova şi Ina Cernei – participantă - vocalistă, elevă a Şcolii Internat pentru copii nevăzători şi cu deficienţe de vedere de la Bălţi. Eleva din Republica Moldova a cîntat, de asemenea, în duet cu Larisa Dolina, Dima Bilan şi Igori Nikolaev.

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
169 locuitori

Afanasievca este un sat din cadrul comunei Crasnîi Vinogradari din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Dubăsari și la 65 km de Chișinău. Populaţia satului Afanasievca alcătuia 169 de oameni în anul 2011. Satul Afanasievca a fost înființat în anul 1925.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.