Go to section: Music
01 august 2014, 13:02 Music views 25429
01 august 2014, 13:02 Music views 25429

Deja 10 țări au refuzat să participe la Eurovision 2014


Foto: ugnovosti.ru

Zece țări și-au anunțat deja neparticiparea la concursul Eurovision 2014, găzduit de Danemarca. Iar lista rămîne deschisă.

Croaţia, Slovacia, Andora, Luxemburg, Monaco, Cehia, Bulgaria, Cipru, Bosnia și Herțegovina, Serbia sînt cele zece state care și-au anunțat deja retragerea de la Eurovision 2014, găzduit de Danemarca. Și lista ar putea fi completată și de Turcia și Polonia care nu au participat în 2013 în acest concurs european.

Turcia, care a refuzat să participe la Eurovision 2013, exprimîndu-şi insatisfacţia faţă de regulamentul în vigoare, şi-a înfiinţat propriul concurs de tipul Eurovision. Astfel, “Turkvision” va fi un concurs anual, la care vor participa reprezentanţii a 20 de ţări şi regiuni autonome populate cu minorităţi turceşti.

Nici România nu a confirmat încă, participarea la Eurovision 2014.

Finala Eurovision 2014 va avea loc pe 10 mai 2014, la Copenhaga, capitala Danemarcei.

Eurovision este unul dintre cele mai longevive şi mai urmărite programe de televiziune din lume.

Source: fondsk.ru

Keywords:

Eurovision , tari , concurs

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
sec. XV
Populația:
25641 locuitori
Logo

Orhei este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Orhei.  Amplasat în partea centrală a republicii,  pe malul rîului Răut, oraşul Orhei este situat la o distanţă de 46 km de Chișinău. Conform datelor recensăm]ntului din anul 2004, populaţia constituie 25641 locuitori. Primele menţiuni documentare ale Orheiului datează din ultima treime a secolului al XV-lea şi se referă la pîrcălabii cetăţii Orhei, situată la 18 km în aval pe cursul Răutului, loc cunoscut în prezent sub denumirea „Orheiul Vechi”.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.