14 may 2024, 10:30 Celebrities views 1119
Arsenium va deveni tătic anul acesta
14 may 2024, 10:30 Celebrities views 1119

Arsenium va deveni tătic anul acesta

Arsenie Todiraș, fostul membru al trupei O-Zone va deveni în curînd tată pentru prima dată. Artistul a făcut mare anunț: iubita sa, frumoasa Agnes Matoko, este însărcinată.

Cuplul a postat o fotografie comună în care arată ecografia și burtica de graviduță care abia se evidențiază, transmite cancan.

Iubita lui Arsenium, Agnes Matoko provine dintr-o familie birasială, cu tată congolez și mamă româncă, fiind unul dintre cele mai renumite modele din România. Internauții abia așteaptă să vadă fuziunea genelor în cazul copilului lor.

Source: noi.md

Keywords:

Arsenium , sarcină , tata

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1522
Populația:
1913 locuitori

Drăguşenii Noi este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Horodca și Dragușenii Noi. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Hîncești și la 60 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1913 oameni. Satul Drăguşenii Noi a fost menționat documentar în anul 1522.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.