04 august 2013, 10:51 Celebrities views 9138
04 august 2013, 10:51 Celebrities views 9138

Mihai Volontir - cel mai iubit moldovean

Mihai Volontir este cel mai iubit moldovean. Pentru el au votat cei mai mulţi participanţi la sondajul de opinie realizat de IMAS-Chişinău, relatează publika.md. Interpreta de muzică populară Zinaida Julea a înmînat trofeul soţiei actorului.

"Iubite maestre, eu sînt sigură că dvs urmăriţi în faţa micului ecran ce se întîmplă aici şi vorbesc în numele celor care se află în sală. Vă felicit din toată inima. E frumos pînă la lacrimi, sănătate", a spus interpreta Zinaida Julea.

"Mihai este omul care a ars ca o lumînare, dînd pînă la ultima picătură. Nu-l voi lăsa să-şi piardă curajul, toată viaţa noi am privit numai înainte, ambii", a povestit soţia lui Mihai Volontir, Eufrosinia Volontir.

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1611
Populația:
382 locuitori

Ciulucani este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Localitatea se află la distanţa de 5 km de oraşul Teleneşti şi la 96 km de Chișinău. Conform datelor recensămîtului din anul 2004, populaţia satului constituia 382 de oameni. Satul Ciulucani a fost menționat documentar în anul 1611.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.