22 january 2020, 14:00 Celebrities views 3517
Dasha Chegarowski: ”Arta conceptuală nu este doar o banană lipită cu scotch”
22 january 2020, 14:00 Celebrities views 3517

Dasha Chegarowski: ”Arta conceptuală nu este doar o banană lipită cu scotch”

În Moldova activează numeroși fotografi și artiști foto talentați, profesioniști. Mulți dintre ei obțin premii internaționale, iar lucrărilor lor intră în cele mai prestigioase cataloage.

Alături de cei care practică genul tradițional realist, activează și cei care își încearcă puterile în forme noi, experimentale.

Una dintre aceștia este Dasha Chegarowski​. De mai mulți ani ea își uimește abonații și admiratorii cu o nouă abordare a procesării fotografiilor. Lucrările ei nimeresc în lista scurtă a concursurilor internaționale de artă fotografică cu nominalizarea "Fotografia conceptuală" – în Austria, Federația Rusă, Marea Britanie. De ce a ales fotografia conceptuală, cum concepe proiectele, cum procesează cadrul foto – la acestea și alte întrebări ale portalului Noi.md a răspuns Dasha Chegarowski​.

Continuarea articolului citiți pe noi.md.

Source: noi.md

Keywords:

arta , interviu , personalitati

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1924
Populația:
130 locuitori

Lenin este o localitate-centru de comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului (Transnistria), Republica Moldova. În componența comunei intră localitățile Pervomaisc, Pobeda, Stanislavca și Lenin. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Rîbnița și la 138 km de Chișinău. Conform datelor anului 2007 populația satului constituia 130 de oameni. Satul Lenin a fost înființat în anul 1924.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.