27 february 2017, 12:15 Celebrities views 59709
Sofia Rotaru și-a schimbat look-ul (Video)
27 february 2017, 12:15 Celebrities views 59709

Sofia Rotaru și-a schimbat look-ul (Video)

Conaționala noastră, cunoscuta interpretă Sofia Rotaru, care va împlinii în curînd 70 de ani, are un nou look, vedeta s-a transformat total.

Acum câteva zile, la Moscova s-a desfășurat un concert dedicat zilei de 23 februarie, care în Federația Rusă este Ziua Apărătorului Patriei, și celei de 8 martie – Ziua Femeii.

Pe scenă au evoluat o mulțime de vedete ale estradei rusești, dar și din alte țări ale fostului spațiu sovietic – Iurii Antonov, Stas Mihailov, grupa A-studio, Uma2Rman, Larisa Dolina, Vera Brejneva, Soso Pavliașvili și alții.

Concertul a fost deschis de cunoscuta interpretă Ala Pugaciova și a fost încheiat de Sofia Rotaru, car a apărut cu un nou look. Privind-o, este greu să crezi că în august ea va împli 70 de ani. Sofia Rotaru și-a schimbat total coafura. Ea a interpretat o piesă nouă "На семи ветрах" (în română s-ar traduce — În șapte vânturi), compusă de vestitul compozitor Vladimir Matețki, cu care interpreta nu a mai colaborat de peste 15 ani.

Source: sputnik.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1546
Populația:
612 locuitori

Blindeşti este un sat din cadrul comunei Sculeni, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Ungheni și la 127 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 612 oameni. Satul Blindești a fost menționat documentar în anul 1546.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.