25 april 2024, 18:00 Celebrities views 964
Anna Egorova: Un copil cu epilepsie nu este o condamnare
25 april 2024, 18:00 Celebrities views 964

Anna Egorova: Un copil cu epilepsie nu este o condamnare

Puterea unei mame nu are margini și nici bariere. De dragul copilului, o femeie este în stare să răstoarne munții și să schimbe cu locul planetele.

Astăzi, vă prezint istoria unei mame a trei copii, pentru care nașterea băiatului mai mare nu a venit la pachet cu momente de fericire, dar cu clipe de disperare și frică.

La 23 de ani a dat naștere unui copil care îndată după naștere a fost diagnosticat cu epilepsie. Zilnic copilul avea pînă la 50 de crize epileptice, iar fiecare clipă pentru ea și familia sa era de fapt o luptă pentru salvarea vieții copilului ei.

Într-o zi, eroina noastră de astăzi, a înțeles că doar printr-o alimentație sănătoasă poate nu doar controla crizele epileptice ale copilului ei, dar le poate și micșora ca număr.

Cum o mamă cu un copil ”special” s-a transformat într-o femeie puternică care și-a construit propria afacere cu produse vegane, aflați în cadrul rubricii de astăzi.

Anna Egorova, este eroina noastră de astăzi.

Source: noi.md

Keywords:

copil , epilepsie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1463
Populația:
1348 locuitori

Crişcăuţi este un sat şi comună din raionul Donduşeni. Crişcăuţi este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 23 km de orașul Dondușeni și la 203 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1348 de oameni. Satul Crişcăuţi a fost menționat documentar în anul 1463.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.