07 october 2016, 13:00 Celebrities views 10709
O moldoveancă, angajată la una dintre cele mai renumite agenții de modeling din lume
07 october 2016, 13:00 Celebrities views 10709

O moldoveancă, angajată la una dintre cele mai renumite agenții de modeling din lume

Și-a început activitatea de manechin în cadrul Școlii de modeling a Valentinei Vidrașcu, după care, a fost angajată în paralel în cadrul agențiilor AVE Management, Elite Model Management Manila şi 3mmodels. Vorbim despre Ana Pîrlog - model basarabean rîvnit acum de marile publicații internațional de modă. Recent, Ana a devenit parte a unei alte agenții, prestigiul căreia îi va aduce succes mondial.

„Sînt parte a IMG Models – una din cele mai mari agenții de modeling din lume. Am început cu Londra, iar în continure vom vedea cum vor decurge lucrurile.

În luna august, voi merge într-o vacanță în Filipine, după care mă voi întoarce în Londra pentru Fashion Week-ul din septembrie.

Booker-ul vrea să mă promoveeze pentru proiecte de renume mondial și refuză joburi simple, de aceea munca în cadrul proiectelor mari e un proces mai îndelungat. Așteptăm luna septembrie", a mărturisit Ana, pentru EA.md.

Amintim că frumoasa basarabeancă și-a făcut deja apariția pe paginile unor publicații de renume internațional ca și Cosmopolitan, Harper's Bazaar, CittaBella, Harley Davidson, Woman's Health, feminine, eh!, Maxim, Dewi, Cosmogirl sau Fem, promovînd și branduri ca Harley Davidson, Nichii, Skechers, Contempo, Metro, Parkson și HWJ Jeans. În prezent, încă mai este atrasă de Filipine, pentru că anume în Asia a plecat să lucreze după ce a fost recomandată de agenția-mamă la care activa atunci.

Recent, Ana a pozat provocator în Cape Town, Africa de Sud

Source: ea.md

Keywords:

moda , personalitati , moldovenii

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1611
Populația:
638 locuitori

Cremenciug este un sat şi comună din raionul Soroca. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cremenciug, Valea, Sobari și Livezi. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Soroca și la 184 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 638 de oameni. Satul Cremenciug a fost menționat documentar în anul 1611.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.