22 october 2024, 16:00 Moldovan reality views 1006
Alexandru Odințov: „Trageți concluzii!”
22 october 2024, 16:00 Moldovan reality views 1006

Alexandru Odințov: „Trageți concluzii!”

La ce îndeamnă Sandu și Stoianoglo. Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, la briefingul privind rezultatele primului tur al alegerilor prezidențiale, a îndemnat, condiționat vorbind, la găsirea și pedepsirea dușmanilor, în timp ce oponentul său, fostul procuror general, susținut de Partidul Socialiștilor, candidatul independent la funcția de șef al statului, Alexandr Stoianoglo, a vorbit despre necesitatea consolidării societății.

Despre acest lucru a declarat Alexandru Odințov, vicepreședintele fracțiunii PSRM în Consiliul Municipal Chișinău, relatează Noi.md

„Sandu - Stoianoglo.

Scurt rezumat al briefingurilor:

Maia Sandu:
„Trebuie să găsim și să pedepsim dușmanii!”

Alexandr Stoianoglo:
„Trebuie să consolidăm societatea!”

Trageți concluzii!”, a îndemnat el.

Maia Sandu și Alexandr Stoianoglo au acces în turul doi al alegerilor prezidențiale care vor avea loc pe 3 noiembrie. Potrivit Comisiei Electorale Centrale, după procesarea a 100% din procesele verbale la secțiile de votare, 656.354 de alegători, adică 42,45%, au votat pentru candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, iar 401.726 de alegători, adică 25,98% din numărul total de alegători - pentru candidatul independent Alexandr Stoianoglo, susținut de Partidul Socialiștilor.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1836
Populația:
305 locuitori

Briceva este un sat din cadrul comunei Tîrnova, raionul Donduşeni. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Dondușeni și la 196 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 305 oameni. Satul Briceva a fost menționat documentar în anul 1836.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.