22 octombrie 2024, 16:00 Realitatea moldovenească views 1004
Alexandru Odințov: „Trageți concluzii!”
22 octombrie 2024, 16:00 Realitatea moldovenească views 1004

Alexandru Odințov: „Trageți concluzii!”

La ce îndeamnă Sandu și Stoianoglo. Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, la briefingul privind rezultatele primului tur al alegerilor prezidențiale, a îndemnat, condiționat vorbind, la găsirea și pedepsirea dușmanilor, în timp ce oponentul său, fostul procuror general, susținut de Partidul Socialiștilor, candidatul independent la funcția de șef al statului, Alexandr Stoianoglo, a vorbit despre necesitatea consolidării societății.

Despre acest lucru a declarat Alexandru Odințov, vicepreședintele fracțiunii PSRM în Consiliul Municipal Chișinău, relatează Noi.md

„Sandu - Stoianoglo.

Scurt rezumat al briefingurilor:

Maia Sandu:
„Trebuie să găsim și să pedepsim dușmanii!”

Alexandr Stoianoglo:
„Trebuie să consolidăm societatea!”

Trageți concluzii!”, a îndemnat el.

Maia Sandu și Alexandr Stoianoglo au acces în turul doi al alegerilor prezidențiale care vor avea loc pe 3 noiembrie. Potrivit Comisiei Electorale Centrale, după procesarea a 100% din procesele verbale la secțiile de votare, 656.354 de alegători, adică 42,45%, au votat pentru candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, iar 401.726 de alegători, adică 25,98% din numărul total de alegători - pentru candidatul independent Alexandr Stoianoglo, susținut de Partidul Socialiștilor.

Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1790
Populația:
1575 locuitori

Tocmagiu este un sat din comuna Teiu din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 35 km de orașul Grigoriopol și la 74 km de Chișinău. Populaţia satului Tocmagiu alcătuia 1575 de oameni în anul 2011. Satul Tocmagiu a fost menționat documentar în anul 1790.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.