13 july 2023, 09:30 Moldovan reality views 1174
Cezar Ionașcu:
13 july 2023, 09:30 Moldovan reality views 1174

Cezar Ionașcu: "Dragi moldoveni, chiar dacă vine Europa, păstrați-vă identitatea!"

Cezar Ionașcu, un fost avocat român, în prezent consultant de imagine și vestimentar, care desfășoară mai multe proiecte inclusiv în țara noastră, a venit cu un mesaj pentru cetățenii Republicii Moldova.

Aflîndu-se din nou la Chișinău, unde, spune Cezar Ionașcu, vine destul de des cu are drag, a postat în rețelele sociale un mesaj video de admirație pentru cetățenii țării noastre.

"Mă uit cu foarte mult drag și admirație la acest Chișinău. De ani de zile vin aici și-mi desfășor proiectele cu acești oameni minunați, calificați, cu foarte, foarte multe abilități, unii mult mai calificați în aceeași meserie ca cei din România [...]

Acum, cu mare înfrigurare, așteaptă Europa că o să vină, probabil, și o să strice, cum strică Europa, de obicei. E o marte fervoare aici, care spune că trebuie să intrăm în Europa, trebuie să ...

Nu trebuie să schimbați nimic, dragi moldoveni, sînteți minunați. perfecți exact așa cum sînteți. Și chiar dacă Europa vine, păstrați-vă toate aceste lucruri minunate pe care le posedați, păstrați-vă identitatea, nu v-o vindeți pe 3 lei și un leu.

Sînteți perfecți așa cum sînteți și vă iubesc din toată inima mea!", spune fostul avocat în mesaj, transmite Noi.md.

Amintim că în data de 4 martie 2022, Republica Moldova a depus oficial cererea de aderare la Uniunea Europeană (UE).

La 23 iunie 2022, Consiliul European a recunoscut perspectiva europeană a Republicii Moldova și a decis să-i acorde statutul de țară candidată pentru aderare la UE.

Source: noi.md

Keywords:

Europa , identitate , moldovenii

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1907
Populația:
383 locuitori

Țolica este un sat din cadrul comunei Enichioi, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 41 km de orașul Cantemir și la 127 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 383 locuitori. Satul Țolica a fost înființat în anul 1907.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.