04 november 2023, 12:00 Moldovan reality views 1822
Ostalep: „Pe Spînu îl așteaptă șase dosare penale”
04 november 2023, 12:00 Moldovan reality views 1822

Ostalep: „Pe Spînu îl așteaptă șase dosare penale”

Fostul viceprim-ministru, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, iar acum secretar general al Administrației Prezidențiale a Moldovei, Andrei Spinu, poate fi tras la răspundere penală pe șase capete de acuzație, și aproape toate vor avea finalitate.

Această opinie a fost exprimată de politologul, analistul, directorull Institutului de Studii Diplomatice, Politice și Afaceri de Securitate, expertul în securitate, fostulul viceministru de externe Valeriu Ostalep în cadrul emisiunii„Po factam s Iuliei Fedorovoi”, transmite Noi.md.

Prezentatoarea: ”Ce îl așteaptă pe Andrei Spînu? Pe numele lui au fost pornite patru dosare penale, sau trei”.

Valeriu Ostalep: „Îl așteaptă șase dosare penale”.

Prezentatoarea: „Și credeți că măcar unul dintre ele va fi dus pînă la capăt?”.

Valeriu Ostalep: „Cred că aproape toate”.

Anterior s-a aflat că împotriva lui Andrei Spinu au fost deschise cel puțin trei dosare penale. Secretarul general al administrației prezidențiale a spus că a aflat despre anchetă din declarațiile publice ale lui Cavcaliuc și Șor. Potrivit oficialului, acest lucru a fost pus la cale de către foștii angajați ai Serviciului de Informații și Securitate, în special, fostul șef al instituției, Alexandru Esaulenco. Andrei Spînu a declarat că este hărțuit de hoții care au fugit din țară în complicitate cu forțele de ordine ale țării, oamenii care au conlucrat cu regimul lui Plahotniuc.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1622
Populația:
1319 locuitori

Ţigăneşti este un sat şi comună din raionul Străşeni. Ţigăneşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Strășeni și la 47 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1319 oameni. Satul Ţigăneşti a fost menționat documentar în anul 1622.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.