15 december 2012, 09:35 Moldovan reality views 2980
15 december 2012, 09:35 Moldovan reality views 2980

Mircea Surdu a fost ales director al Moldova 1

Consiliul de Observatori /CO/ al companiei publice "Teleradio-Moldova" l-a ales astăzi pe jurnalistul Mircea Surdu în calitate de director al postului public de televiziune Moldova 1. Aceasta a fost cea de-a treia tentativă a CO de a alege un director pentru televiziunea naţională în acest an, informează MOLDPRES.

Pentru Mircea Surdu au votat cinci membri CO, în timp ce contracandidaţii săi Ion Terguţă şi Alexandru Grosu au primit cîte două şi, respectiv, un vot ale observatorilor.

Mircea Surdu este cunoscut ca moderatorul talk-show-ului "Bună Seara" de la televiziunea naţională.

Şase candidaţi s-au înscris la concursul pentru ocuparea funcţiei de director al Moldova 1. Postul a devenit vacant după plecarea Angelei Sîrbu, care a sugerat ulterior că ar fi fost împiedicată să desfăşoare reforme de către conducerea companiei publice "Teleradio-Moldova", notează MOLDPRES.

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1489
Populația:
2860 locuitori

Boghiceni este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Boghiceni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Hîncești și la 64 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2860 de oameni. Satul Boghiceni a fost menționat documentar în anul 1489.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.