30 july 2019, 16:55 Moldovan reality views 1646
Pe numele lui Ghenadie Valuța a fost iniţiat un proces penal (Doc)
30 july 2019, 16:55 Moldovan reality views 1646

Pe numele lui Ghenadie Valuța a fost iniţiat un proces penal (Doc)

Inspectoratul de Poliție Anenii Noi a pornit un proces penal pe numele diaconului Ghenadie Valuța care a legat un cîine de mașina sa și l-a tîrît cîțiva kilometri.

Oamenii legii au început investigațiile încă pe 22 iulie. Despre asta l-a informat Procuratura din Anenii Noi pe activistul Rodion Gavriloi, care a adresat personal o scrisoare procurorilor, cerînd cercetarea penală a lui Valuța.

Mai devreme, Ghenadie Valuța a fost amendat cu 1200 de lei pentru comportamentul său față de animal.

Diaconul Ghenadie Valuța a fost penalizat și de Mitropolia Moldovei care l-a suspendat din funcția de cleric al bisericii „Sf. Dumitru” din Anenii Noi și l-a oprit din a sluji cele sfinte pînă la examinarea și luarea deciziilor în cadrul Judecății mitropolitane.

Source: tv8.md

Keywords:

preot

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1911
Populația:
275 locuitori

Zarojeni este un sat din cadrul comunei Gura Căinarului, raionul FloreştiSatul Zarojeni este situat la distanța de 16 km de orașul Florești și la 145 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 275 de oameni. Satul Zarojeni a fost întemeiat în anul 1911.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.