24 july 2019, 15:05 Moldovan reality views 2409
În Moldova poate fi creat un Consiliu al donatorilor
24 july 2019, 15:05 Moldovan reality views 2409

În Moldova poate fi creat un Consiliu al donatorilor

În Moldova poate fi creat un Consiliu al donatorilor pentru a evita situații de suprapunere a suportului din partea donatorilor.

Propunerea privind examinarea posibilității creării unui astfel de consiliu a fost lansată de președintele Parlamentului Moldovei Zinaida Greceanîi în cadrul unei întrevederi cu reprezentanții SUA în Moldova și Agenția SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID), relatează Noi.md.

Spicherul a adus mulțumiri USAID și partenerilor americani pentru suport și a reiterat necesitatea susținerii proiectelor care aduc dezvoltare durabilă țării.

Zinaida Greceanîi a propus, totodată, examinarea oportunității creării unui consiliu al donatorilor pentru a evita situații de suprapunere a suportului din partea donatorilor. La întîlnire a participat Dereck J. Hogan, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al SUA, precum și vicepreședintele Parlamentului Ion Ceban alături de mai mulți deputați.

Părțile au discutat despre proiectele implementate de USAID în Republica Moldova, oportunitățile de asistență tehnică și financiară și despre prioritățile de colaborare viitoare, inclusiv consolidării guvernanței democratice pentru Parlament.

Source: noi.md

Keywords:

donator

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1610
Populația:
959 locuitori

Redi-Cereşnovăţ este un sat şi comună din raionul Soroca. Redi-Cereşnovăţ este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, la distanța de 18 km de orașul Soroca și la 146 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 959 de oameni. Satul Redi-Cereşnovăţ a fost menționat documentar în anul 1610.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.