24 july 2019, 14:20 Moldovan reality views 2218
Dodon, despre inițiativele care urmează a fi promovate în scurt timp
24 july 2019, 14:20 Moldovan reality views 2218

Dodon, despre inițiativele care urmează a fi promovate în scurt timp

Astăzi, 24 iulie, în cadrul unei ședințe cu colaboratorii aparatului președinției, şeful statului, Igor Dodon, a pus în discuţie cîteva inițiative cu caracter economic și social, care urmează a fi promovate în scurt timp în scopul impulsionării dezvoltării creșterii economice și sporirii gradului de protecție socială a cetățenilor țării.

Potrivit lui Dodon, aceste inițiative au fost consultate și în cadrul discuțiilor pe care le-a avut săptămîna trecută cu reprezentanții asociațiilor de business și liderii sindicali.

"Consultarea preventivă cu publicul larg a inițiativelor cu caracter economic și social trebuie să devină o normă obligatorie pentru autoritățile publice", spune preşedintele.

Printre acestea se numără inițiative pentru stimularea dezvoltării economice și diminuării presiunii administrative asupra mediului de afaceri, precum şi inițiative cu caracter social.

Igor Dodon anunţă că Președinția va continua consultările cu reprezentanții mediului de afaceri și liderii sindicali în scopul soluționării problemelor identificate. Soluțiile propuse vor fi promovate în cei mai restrînși termeni.

Source: noi.md

Keywords:

Igor Dodon , inițiativa

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1660
Populația:
2860 locuitori

Negureni este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Dobruşa, Negureni și Chersac. Localitatea se află la distanța de 28 km de oraşul Teleneşti şi la 83 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2860 de oameni. Satul Negureni a fost menționat documentar în anul 1660.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.