23 july 2019, 15:00 Moldovan reality views 2067
Cînd sinistrații de la Otaci vor reveni acasă?
23 july 2019, 15:00 Moldovan reality views 2067

Cînd sinistrații de la Otaci vor reveni acasă?

Premierul Maia Sandu spune că a fost stabilit cuantumul sprijinului pentru procurarea apartamentelor și în timpul apropiat Ministerul Economiei va face un anunț privind ajutorul pentru oamenii care au rămas fără locuințe.

Premierul a declarat că „astăzi sau mîine, Ministerul Economiei va face anunțul", transmite Protv.md.

„A fost stabilit cuantumul sprijinului pentru procurarea apartamentelor. A doua etapă era să se determine necesarul de sprijin pe care statul urmează să-l ofere ca acești oameni să poată să-și cumpere mobilă și alte lucruri de necesitate primară. A fost angajată o echipă de la Academia de Științe care trebuia să prezinte un calcul ce ar însemna acest sprijin suplimentar. Eu sper că vom primi calculele de la Academia de Științe și o să putem aproba hotărîrea de guvern care presupune și suma pentru procurarea locuinței, și suma suplimentară", a menționat prim-ministrul.

Source: protv.md

Keywords:

Maia Sandu , Otaci

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1781
Populația:
4415 locuitori

Pepeni este un sat şi comună din raionul Sîngerei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Romanovca, Pepeni, Răzălăi, Pepenii Noi. Satul Pepeni se află la distanța de 24 km de orașul Sîngerei și 87 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 4415 oameni. Localitatea a fost menționată documentar în 1781.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.