07 september 2019, 12:40 Moldovan reality views 3464
Fadei Nagacevschi a fost numit consilier al președintei Parlamentului
07 september 2019, 12:40 Moldovan reality views 3464

Fadei Nagacevschi a fost numit consilier al președintei Parlamentului

Avocatul Partidului Socialiștilor, Fadei Nagacevschi, a fost numit consilier al președintei Parlamentului Zinaida Greceanîi.

În Cabinetul speakerului a mai ajuns Teodora Vanghelii, care a fost anterior consilier al președintelui fracțiunii Partidului Socialiștilor în Parlament. Aceasta a candidat și la alegerile parlamentare, fiind numărul 51 în lista PSRM. Deocamdată, Zinaida Greceanîi nu și-a desemnat un șef de Cabinet.

Vicepreședinta Parlamentului, democrata Monica Babuc l-a numit șef de Cabinet pe Vitalie Băbălău care i-a fost consilier și la Ministerul Culturii. Tot consilieră a democratei a ajuns și Maria Găină, care fusese angajată în serviciul informare și comunicare cu maas-media la Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării.

Vicepreședintele socialist al Parlamentului Ion Ceban și-a ales deja două consiliere: Alina Tabacari care a fost coordonatoare de proiecte la Mișcarea de Tineret a PSRM și Hristina Răilean.

Vicepreședintele Parlamentului Mihai Popșoi și-a numit la fel doi consilieri: Gheorghe Hajder și Victor Agrici.

Iar vicepreședintele Parlamentului, Alexandru Slusari și-a completat deja toată echipa. Șefă a Cabinetului a fost numită Mariana Ambros, iar funcțiile de consiliere au fost ocupate de Cristina Jitari și Natalia Bondarciuc.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1772
Populația:
3946 locuitori

Scoreni este un sat şi comună din raionul Străşeni. Scoreni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Strășeni și la 36 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3946 de oameni. Satul Scoreni a fost menționat documentar în anul 1772.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.