05 november 2012, 09:36 Moldovan reality views 4116
05 november 2012, 09:36 Moldovan reality views 4116

Julio Iglesias va susţine un singur concert la Chişinău

Legendarul interpret spaniol Julio Iglesias va vizita Chişinăul în cadrul turneului său mondial de adio. Pe 8 iunie, cîntăreţul va susţine în capitala Moldovei un singur concert. Julio Iglesias va evolua cu hiturile sale clasice, cum ar fi "Manuela", "Quijote", "Me olvide de vivir", "Hey", "Abrazame", "El amor", "Un canto a Galicia" şi multe alte melodii. Potrivit organizatorilor, interpretul va cînta nu doar în limba sa maternă – spaniolă, dar şi în engleză şi franceză. Preţurile la bilete variază între 600 şi 2500 de lei. Concertul va avea loc la Palatul Naţional.

De remarcat că, în timpul carierei sale artistice îndelungate, Julio Iglesias a lansat peste 70 de CD-uri, cu peste 250 de milioane de exemplare. El este deţinătorul aproape al tuturor celor mai prestigioase premii muzicale, printre care se numără şi "Grammy". Julio Iglesias este singurul artist din lume care deţine Discul de diamant oferit de Guiness Book of Records, pentru că a vîndut cele mai multe albume în diferite limbi ale lumii.



Sursa: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1869
Populația:
9000 locuitori

Pervomaisc este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Slobozia și la 100 km de Chișinău. Populaţia satului Pervomaisc alcătuia 9000 de oameni în anul 2010. Satul Pervomaisc a fost menționat documentar în anul 1869 cu denumirea Cuciurgan.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.