11 mai 2012, 09:36 Realitatea moldovenească views 4117
11 mai 2012, 09:36 Realitatea moldovenească views 4117

Julio Iglesias va susţine un singur concert la Chişinău

Legendarul interpret spaniol Julio Iglesias va vizita Chişinăul în cadrul turneului său mondial de adio. Pe 8 iunie, cîntăreţul va susţine în capitala Moldovei un singur concert. Julio Iglesias va evolua cu hiturile sale clasice, cum ar fi "Manuela", "Quijote", "Me olvide de vivir", "Hey", "Abrazame", "El amor", "Un canto a Galicia" şi multe alte melodii. Potrivit organizatorilor, interpretul va cînta nu doar în limba sa maternă – spaniolă, dar şi în engleză şi franceză. Preţurile la bilete variază între 600 şi 2500 de lei. Concertul va avea loc la Palatul Naţional.

De remarcat că, în timpul carierei sale artistice îndelungate, Julio Iglesias a lansat peste 70 de CD-uri, cu peste 250 de milioane de exemplare. El este deţinătorul aproape al tuturor celor mai prestigioase premii muzicale, printre care se numără şi "Grammy". Julio Iglesias este singurul artist din lume care deţine Discul de diamant oferit de Guiness Book of Records, pentru că a vîndut cele mai multe albume în diferite limbi ale lumii.



Sursa: noi.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
1284 locuitori

Lingura este un sat şi comună din raionul Cantemir. Din componenţa comunei fac parte localităţile Crăciun, Lingura și Popovca. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Cantemir și la 129 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1284 de oameni. Satul Lingura a fost înființat în anul 1910.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.