11 september 2017, 10:50 Moldovan reality views 2882
UE asigură că Chișinăul va primi cele 100 de milioane promise
11 september 2017, 10:50 Moldovan reality views 2882

UE asigură că Chișinăul va primi cele 100 de milioane promise

Comisarul european pentru Comerț, Cecilia Malmstrom, susține că prima tranșă din ajutorul financiar de 100 de milioane de euro va ajunge la Chișinău la timpul potrivit.

Oficialul a remarcat că alocarea ajutorului financiar este condiționată de îndeplinirea unor angajamente convenite anterior cu autoritățile de la Chișinău, inclusiv a celor legate de implementarea recomandărilor Comisiei de la Veneția privind legislația electorală.

„Sprijinul financiar a fost oferit cu anumite condiții. Acestea vizează și discuțiile ce au loc cu Fondul Monetar Internațional, care am înțeles că decurg destul de bine. La fel, noi urmărim și amendamentele propuse la legislația electorală. Comisia de la Veneția a venit cu anumite recomandări și noi vom urmări să vedem cum sînt implementate", a declarat Malmstrom, aflată în vizită la Chișinău.

Source: noi.md

Keywords:

UE , Chisinau , bani

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1897
Populația:
591 locuitori

Pepenii Noi este un sat din cadrul comunei Pepeni, raionul Sîngerei. Satul Pepenii Noi se află la distanța de 26 km de orașul Sîngerei și la 85 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 591 de oameni. Localitatea a fost fondată în anul 1897.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.