10 september 2017, 09:45 Moldovan reality views 5686
Trei moldoveni răniți într-un accident produs în România
10 september 2017, 09:45 Moldovan reality views 5686

Trei moldoveni răniți într-un accident produs în România

Trei moldoveni au fost răniți într-un accident, care s-a produs în județul Buzău din România. Microbuzul în care se aflau s-a ciocnit violent cu un autoturism.

În urma accidentului au avut de suferit și trei români, printre care un copil de cinci ani și mama sa. Micuţul s-a ales cu o fractură la un picior.

Totul s-a întîmplat duminică după-amiază, pe șoseaua de centură a municipiului Buzău. Toate persoanele rănite au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, iar o persoană a primit îngrijiri la fața locului. Microbuzul transporta 13 călători la Chișinău.

Accidentul s-ar fi produs din vina șoferului autoturismului. Din cauza vitezei și a carosabilului umed, tînărul de 28 de ani a pierdut controlul volanului într-o curbă. Automobilul a derapat și a intrat apoi pe contrasens fiind lovit în spate de microbuz. Pasagerii povestesc cu groază cele întîmplate.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție din județul Buzău au deschis un dosar penal și urmează să stabilească circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul. Iar şoferul care se face vinovat va fi pedepsit în funcţie de leziunile provocate victimelor.

Source: publika.md

Keywords:

accident , Romania

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1911
Populația:
80 locuitori

Negurenii Noi este un sat din cadrul comunei Agronomovca, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Ungheni și la 104 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 80 de oameni. Satul Negurenii Noi a fost menționat documentar în anul 1911.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.