16 august 2015, 12:40 Moldovan reality views 6813
Poşta Moldovei va mări numărul angajaţilor şi va deschide oficii poştale noi
16 august 2015, 12:40 Moldovan reality views 6813

Poşta Moldovei va mări numărul angajaţilor şi va deschide oficii poştale noi

Poşta Moldovei pregăteşte un şir de măsuri pentru a face faţă numărului mare de beneficiari de prestaţii sociale odată cu transferarea lor de la Banca de Economii şi Banca Socială, începând cu 1 septembrie, informează IPN.

Întreprinderea şi-a perfecţionat sistemul de încasări de plăţi, o tranzacţie durând 1 minut, faţă de 3 minute anterior, şi urmează să mărească numărul de angajaţi în oficiile poştale.

La fel, se negociază cu companiile autohtone procurarea sau luarea spaţiilor în locaţiune pentru deschiderea a 10 agenţii poştale noi în municipiile Chişinău şi Bălţi.

Potrivit întreprinderii, din 1 septembrie „Poşta Moldovei" va deservi estimativ 150 de mii de beneficiari.

Din momentul în care banii vor fi transferaţi în conturile sale de către Casa Naţională de Asigurări Sociale, beneficiarii vor avea timp să-şi ridice prestaţiile până la sfârşitul lunii.

În cazul în care un beneficiar nu şi-a ridicat banii de pe cardul Băncii de Economii până pe data de 26 august, automat suma va fi transferată la Poşta Moldovei.

Beneficiarii care nu şi-au ridicat banii timp de mai multe luni de pe card vor putea să solicite întreaga sumă de la Poşta Moldovei.

Source: jurnal.md

Keywords:

posta , Moldova

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1848
Populația:
1335 locuitori

Gaşpar este un sat şi comună din raionul Edineţ. Gaşpar este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul este situat la o distanţă de 25 km de oraşul Edineţ şi la 200 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1335 de oameni. Satul Gaşpar este menţionat documentar în anul 1848 cu numele de Fîntîna Nouă, iar din 1930 apare sub numele de Gaşpar.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.