05 september 2024, 12:30 Moldovan reality views 1046
Filat îi recomandă lui Sandu să meargă la NATO: Funcția de secretar general devine vacantă
05 september 2024, 12:30 Moldovan reality views 1046

Filat îi recomandă lui Sandu să meargă la NATO: Funcția de secretar general devine vacantă

Fostul premier, Vlad Filat, i-a sugerat Maiei Sandu să candideze la funcția de secretar general NATO, care în curînd devine vacantă.

„Cred că războiul cu Putin îl termină foarte repede și este un rezultat conex, bonus pentru noi, scăpăm”, a declarat liderul PLDM la emisiunea „Puterea a patra” de la N4.

„Am o idee pentru Maia Sandu, cred că e colosală. Avînd în vedere caracterul ei războinic, principial, apreciere internațională nevăzută, foarte curînd funcția de secretar general NATO devine vacantă și va fi concurs. Îi propun să candideze și să meargă, cred că războiul cu Putin îl termină foarte repede și este un rezultat conex, bonus pentru noi, scăpăm. Mai în glumă mai în serios spus...”, a declarat Vlad Filat.

Source: noi.md

Keywords:

Vlad Filat , Maia Sandu , NATO

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1770
Populația:
703 locuitori

Pohrebea este un sat din cadrul comunei Coşniţa, raionul Dubăsari. Localitatea se află la distanța de 1 km de orașul Dubăsari și la 61 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 703 oameni. Satul Pohrebea a fost menționat documentar în anul 1770.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.