25 february 2015, 16:05 Moldovan reality views 7356
Mesajele prin care au fost trimise alertele cu bomba la banci au venit din Ucraina
25 february 2015, 16:05 Moldovan reality views 7356

Mesajele prin care au fost trimise alertele cu bomba la banci au venit din Ucraina

E-mail-urile venite ieri catre cele patru filiale ale doua banci din Moldova au fost trimise din Ucraina, a declarat ministrul de Interne, Oleg Balan, pentru PRO TV.

"Mesajele cu alerta cu bomba, care au fost niste mesaje false, sunt venite din Ucraina, probabil este un act de huliganism. MAI cerceteaza cazul, urmeaza sa-l elucidam", a spus ministrul de Interne.

Ministrul a precizat ca deocamdata nu au fost identificati faptasii: "pana cand avem depistata doar directia de unde a venit mesajul, nu stim detalii".

Patru alerte cu bomba au fost trimise ieri prin mail la patru filiale ale Bancii de Economii si Bancii Sociale. Toate cele patru s-au dovedit a fi false.

Source: protv.md

Keywords:

MAI , Moldova , Ucraina , bomba

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1880
Populația:
450 locuitori

Hîrtop este un sat din cadrul comunei Plopi, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 9 km de orașul Cantemir și la 135 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 450 de locuitori. Satul Hîrtop a fost înființat în anul 1880.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.