25 februarie 2015, 16:05 Realitatea moldovenească views 7443
Mesajele prin care au fost trimise alertele cu bomba la banci au venit din Ucraina
25 februarie 2015, 16:05 Realitatea moldovenească views 7443

Mesajele prin care au fost trimise alertele cu bomba la banci au venit din Ucraina

E-mail-urile venite ieri catre cele patru filiale ale doua banci din Moldova au fost trimise din Ucraina, a declarat ministrul de Interne, Oleg Balan, pentru PRO TV.

"Mesajele cu alerta cu bomba, care au fost niste mesaje false, sunt venite din Ucraina, probabil este un act de huliganism. MAI cerceteaza cazul, urmeaza sa-l elucidam", a spus ministrul de Interne.

Ministrul a precizat ca deocamdata nu au fost identificati faptasii: "pana cand avem depistata doar directia de unde a venit mesajul, nu stim detalii".

Patru alerte cu bomba au fost trimise ieri prin mail la patru filiale ale Bancii de Economii si Bancii Sociale. Toate cele patru s-au dovedit a fi false.

Sursa: protv.md

Cuvinte cheie:

MAI , Moldova , Ucraina , bomba

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1425
Populația:
2510 locuitori

Pănăşeşti este un sat şi comună din raionul Străşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Pănăşeşti și Ciobanca. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Strășeni și la 30 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2510 oameni. Satul Pănăşeşti a fost menționat documentar în anul 1425.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.