Go to section: Children
06 august 2016, 11:45 Children views 5956
Folosește-ți creativitatea și participă la un concurs de postere și filmulețe
06 august 2016, 11:45 Children views 5956

Folosește-ți creativitatea și participă la un concurs de postere și filmulețe

Cu ocazia Zilei Mondiale a Alimentației, copiii din întreaga lume sunt îndemnați să-și folosească creativitatea într-un concurs de postere și filmulețe.

Organizația Națiunilor Unite pentru Alimentație și Agricultură (FAO) îndeamnă copiii să vină cu idei prin intermediul unui concurs de postere și filmulețe în care trebuie să evidențieze schimbările climatice ce influențează alimentația populației.

Astfel, tema concursului este „Clima se schimbă. Alimentele și agricultura se schimbe și ele", scopul fiind de a oferi copiilor posibilitatea pentru a sugera soluții privind relația dintre schimbările climatice, alimentele pe care le consumăm și cauzele foametei.

Tinerii cu vîrste cuprinse între 13 și 19 ani sunt încurajați să realizeze un filmuleț cu o durată care să nu depășească un minut, pe care să-l încarce pe YouTube cu hashtag-ul #WFD2016VideoContest.

Termenul limită de înscriere în concurs este 30 septembrie 2016. Ziua Mondială a Alimentației va fi marcată pe 16 octombrie. Pentru a afla mai multe despre regulile concursului și modul de participare, vizitați pagina dedicată Zilei Mondiale a Alimentației 2016 în limba engleză și în limba rusă.

Source: zugo.md

Keywords:

concurs , video , clima

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
142 locuitori

Ştefăneşti este un sat din cadrul comunei Tănătarii Noi, raionul Căuşeni. Satul are o suprafaţă de circa 0.50 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 3.24 km. Localitatea se află la distanța de 22 km de orașul Căușeni și la 67 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 142 de oameni. Satul Ştefăneşti a fost menționat documentar în anul 1910.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.