Go to section: Children
27 july 2015, 10:28 Children views 7229
Concurs de fotografie de Ziua Internaţională a Tineretului
Photo: facebook.com
27 july 2015, 10:28 Children views 7229

Concurs de fotografie de Ziua Internaţională a Tineretului

Consiliul Naţional al Tineretului din Moldova (CNTM) anunţă concurs de fotografie, pe 12 august, în cadrul Zilei Internaţionale a Tineretului. În acest an, tematica propusă este „Angajamentul civic al tinerilor".

Persoanele social-active, pentru care fotografia este o sursă de inspirație continuă, sunt invitate să se înscrie în concurs, având sarcina să transmită prin imagine viziunea pe care o au asupra voluntariatului, participării şi implicării tinerilor.

Toate lucrările ce întrunesc condiţiile vor fi prezentate în cadrul unei expoziţii organizate cu ocazia Zilei Internaţionale a Tineretului, iar autorii trebuie să fie prezenţi de la începutul până la sfârşitul expoziţiei. Ulterior, cele mai bune cinci lucrări vor fi alese de public, care în timpul vizionării va lipi stickere (maximum cinci stickere de persoană) în dreptul fotografiilor preferate. Autorii celor mai bune lucrări vor fi premiaţi.

Termenul-limită de expediere a lucrărilor este 5 august, ora 17:00. Fiecare participant va trimite dosarele la adresa de e-mail cntm.comunicare@gmail.com.Acestea vor conţine neapărat maximum cinci fotografii pentru concurs, datele de contact ale participantului şi descrierea lucrărilor.

Source: trm.md

Keywords:

fotografie , concurs , tineret , Moldova

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1637
Populația:
434 locuitori

Buteşti este un sat din cadrul comunei Camenca, raionul Glodeni. Localitatea se afla la distanţa de 10 km de orașul Glodeni şi la 178 km de oraşul Chișinău. onform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 434 de oameni. Satul Butești a fost menționat documentar în anul 1637.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.