02 april 2013, 15:14 Moldovan Diaspora views 13491
02 april 2013, 15:14 Moldovan Diaspora views 13491

Moldoveanca Tatiana Darie prezintă știrile în SUA

O moldoveancă prezintă știrile pentru americani. Tînăra, în vîrstă de 22 de ani, este și reporter. Zi de zi, face știri despre o țară în care se află de numai jumătate de an, informează protv.md

Acum Tatiana a făcut o pauză, întrucît trebuie să-și termine studiile, apoi spune că va face tot posibilul să ajungă la CNN, una dintre cele mai mari rețele de televiziune din SUA.

Tatiana Darie a plecat în urmă cu trei ani în Marea Britanie, pentru a face studii de jurnalistică. A participat la un concurs și a fost aleasă să facă un schimb de experiență în Statele Unite. Astfel "visul american" a devenit realitate.

Acum Tatiana s-a întors în Marea Britanie, iar în două luni va încheia studiile. Știe exact ce are de făcut mai departe.

Familia Tatianei a rămas în Moldova, iar tînăra spune că vine acasa ori de cîte ori are posibilitatea. Dar își vede viitorul în țara care i-a oferit șansa vieții sale.

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1430
Populația:
5111 locuitori

Ciuciuleni este un sat și comună din raionul Hînceşti. Ciuciuleni este unicul sat din comuna cu același nume. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Hîncești și la 55 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populația satului constituia 5111 oameni. Satul Ciuciuleni a fost menționat documentar în anul 1430.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.