11 march 2020, 15:48 Moldovan Diaspora views 3687
Accident cu barca la Antalya. Există moldoveni printre morți? (Video)
11 march 2020, 15:48 Moldovan Diaspora views 3687

Accident cu barca la Antalya. Există moldoveni printre morți? (Video)

În Turcia, un cetățean rus a fost ucis în urma unui accident cu implicarea unei ambarcațiuni de agrement în apropierea cetății Alania din provincia Antalya. În total, la bord erau 32 de turiști străini. Deocamdată nu se știe dacă printre ei au fost cetățeni ai Moldovei.

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Moldovei nu a furnizat încă informații cu privire la această chestiune, relatează Noi.md.

Accidentul cu implicarea unei ambarcațiuni de agrement din Turcia, în urma căruia a murit un cetățean rus, a fost comunicat de un reprezentant al Consulatului General al FR în provincia Antalya.

Potrivit acestuia, incidentul s-a produs la aproximativ 50 de metri de coastă. La bord erau 32 de turiști străini.

„În jurul orei zece (ora Moscovei), nava a eșuat pe stînci subacvatice în apropierea cetății Alanya și s-a scufundat. Pasagerii au fost debarcați imediat pe o bancă de nisip din apropiere <...>. În urma operațiunilor de căutare și salvare, în cala ambarcațiunii scufundate a fost găsit corpul unui cetățean rus, anul nașterii 1983”, a spus interlocutorul Agenției.

Restul turiștilor au primit asistență medicală, viața lor este în afara pericolului. Anchetatorii cercetează circumstanțele incidentului.

Source: noi.md

Keywords:

accident , Turcia

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1433
Populația:
144 locuitori

Oricova este un sat din cadrul oraşului Călăraşi, raionul Călăraşi. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Călărași și la 55 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 144 de locuitori. Satul Oricova a fost menționat documentar în anul 1433.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.